[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

                                                                                                                                       ISRAEL TAIDE JA DESIGN:      kamildow.com     dowdesign.fi

Pyhän Maan Kristityt ry toimii Ukrainan eri seurakuntien hyväksi hyvin haastavassa tilanteessa. Autamme sota-alueen lapsia lastenleirien avulla.  Lisäksi olemme aloittaneet sosiaaliset avususprojektit kevään 2017 aikana. Erityisen tärkeä projekti on työ kodittomien parissa. Työtä tehdään Odessan alueen asuntoloiden ja ruokajakelun kautta. Kodittomien parissa tehtävä työ on levinnyt myös muualle Ukrainaan.Ljubnin kaupungin alueelle on nousemassa vanhainkoti niille vanhuksille,  jotka eivät voi asua yksin kotona. Seurakunta on lupautunut huolehtimaan vanhainkodin käytännön töistä kunhan rakennus on syntynyt.  Lue erityisistä tukikonserteista 2018

 

Sosiaalisen avustustyön keskuksia on syntynyt eri puolille Ukrainaa.  Ihmiset ovat saaneet näyn toimia yhdessä köyhimpien hyväksi. Kaikissa suurimmissa kaupungeissa alkaa olla sekä yömajoja, että talvella lämmittelytelttoja kodittomille. Suomalaisilla on syttynyt näky lahjoittaa minibusseja kodittomien kuljetuksiin eri avustuskeskusten yhteyteen. Avullasi nämä autot saadaan perille Ukrainan eri maakuntiin.  Projekti on osa Global Christian Support - Help To Survive - kampanjaa.  Tavoitteena on, ettei yhdenkään kodittoman tarvitse paleltua tänä talvena. 

 

Pastorien ja lähetysaktivistien matka Ukrainaan 3.-10.10.2019.

Kohteina ovat seuraavat alueet: 

Kiova, Kramatorsk (Itä-Ukrainan raja), Ljubny, Vinnitsa, Odessa. Vanhainkodit, lastenkodit, työ kodittomien parissa ja seurakunnat. Lisäksi käymme joissakin luostareissa ja museoissa kun aika sallii. Seurakunnat ovat evankelisia ja luterilaisia seurakuntia. Sosiaalityö on radikaalia ja uhrautuvaa.

Matkan hinta 650e, sis lennot Helsingistä, kuljetukset, majoitukset ja ruokailut Ukrainassa.  Terveuloa erittäin mielenkiintoiselle matkalle jossa näet koko Ukrainan hengellisen ja sosiaalisen työn kentän. Mahdollisuus vierailla lähellä konfliktialuetta ja rohkaista ihmisiä siellä. Matka tarkoitettu erityisesti pastoreille, lähetyksen vastuunkantajille ja muille asiasta kiinnostuneille.  Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@holyland.fi  044-7384301

Vastaanottava taho Global Christian Support  www.gcshelp.org

 

 

Ukrainan sotalasten leiri järjestettiin Suomessa jälleen 2018. Leiri oli Helsingissä 23.-25.11 ja Posiolla 26.11.- 4.12. Leirille saapuu 20 lasta itäisestä Ukrainasta ja  viisi aikuista ohjaajaa. Seuraava leiri suunnitteilla alkuvuonna 2020. Muista tätä rukouksin!!!

Seuraavassa englanninkielinen todistus suomalaisen ryhmän vierailusta Itä-Ukrainan Kramatorskin kaupungissa: "I HAVE A TESTIMONY!!! Maybe you remember when after the Sunday service in Kramatorsk you all were praying for one old lady who lives with 3 grandchildrens and parents left them. This lady had cancer sarcoma. And Yura put his hand on the place where she had this. Then on Tuesday she went to the hospital to make a sonogram! And the doctors found NOTHING!!!" This lady called to Kiev office.

Lue lisää erityisestä Ukrainan Aika - uutislehdestä!