[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

                                                                                                                                       ISRAEL TAIDE JA DESIGN:      kamildow.com     dowdesign.fi

Heikon ihmisen lauluryhmä

Heikon ihmisen lauluryhmä syntyi 2011 Kuhmossa kerrostalolähiön raamattupiirissä. Piiriin osallistui monia päihdeongelmista selviämässä olevia lähiön ihmisiä. Joskus tuli puheeksi, että jos kirkossa saavat laulaa monet kuorot, niin miksei päihdeongelmaisetkin.  Niinpä päätettiin järjestää sanan ja rukouksen ilta teemalla «Heikon ihmisen ilta». Ilta oli menestys ja poiki monia jatkoiltoja. Samalla lauluryhmälle alkoi tulla pyyntöjä vierailla myös naapuripitäjien tilaisuuksissa.
Heikon Ihmisen Lauluryhmä on esiintynyt reilun kolmen vuoden aikana hyvin aktiivisesti, toreilla, kauppapaikoilla, hoitolaitoksissa, vankiloissa ja erilaisissa seurakuntailloissa.

 

Viikottain on ollut yhdestä kahteen esiintymistä sekä viikkoharjoitukset, joten voidaan puhua melkoisesta yhteisöstä.  Laulajia on yleensä liikkellä 10-25 henkilöä. Ryhmä keikkailee todella aktiivisesti ja esiintymisiä on vuosittain yli sata. Lauluryhmän säestäjä ja primus motor on vankilaevankelista Erkki Heikkinen.  Lauluryhmään on tullut monia ihmisiä uskoontulemisten kautta ja ryhmä on tominut hengellisenä kasvupaikkana monille.


Lauluryhmä haluaa lähetysnäkynsä johdosta toimia Pyhän Maan Kristittyjen työyhteydessä, samalla ryhmä saa kerättyä lähetysvaroja Israeliin ja pyrkii kokoamaan omia toimintakulujaan. Ryhmä on järjestänyt monet myyjäiset ja hyväntekeväisyysillat eri kirkoissa. Kotiseurakuntana ryhmällä on Kuhmon seurakunta.

Tarvittaessa Heikon Ihmisen lauluryhmän rinnalle voi tulle erikoisen hyviä lauluja säveltävä Ape Nieminen, Kesseli ry.

Tilaa evankelioiva musiikki-ilta seurakuntaasi  info@holyland.fi