[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

                                                                                                                                       ISRAEL TAIDE JA DESIGN:      kamildow.com     dowdesign.fi

ITÄ-UKRAINAN SOTALASTEN TOIPUMIS LEIRIT SUOMESSA 

Kesällä 2016 järjestettiin Kuhmossa Ukrainalaisten sota-alueen lasten toipumisleiri. Leirille saapui 20 lasta Itä-Ukrainan alueelta. He ovat kokeneet sodan traumat ja tarvitsevat aikaa olla rauhallisemmassa ympäristössä. Leirin kautta voitiin olla rakentamassa siltoja suomalaisten nuorten, ukrainalaisten myös venäläisten nuorten välille. Leiri tapahtui 4.-12.7. 2016

Kesällä 2017 järjestettiin toinen toipumisleiri Ukrainan sota-alueen nuorille. Osallistujat olivat tällä kertaa 11-16 vuotiaita. Leirin tarpeellisuus koettiin jälleen käsin kosketeltavana. Ohjelmassa oli mm. perhevierailuja sekä jalkapallo-otteluja paikallisten nuorten kanssa. 

Syksyllä 2018 järjestettiin kolmas Itä-Ukrainan sota-alueen lastenleiri. Leirille tuli 20 lasta ja varhaisnuorta. Leiripaikkana oli Posion Anetjärven kylä. Tällä leirillä tapahtui kouluvierailuja Posion koululle sekä kyläläisten keskuuteen.

Vuonna 2019 keräämme jälleen varoja Itä-Ukrainan lasten adventtileirin järjestämiseen etelä-lapissa. Kiitos avustasi!

 

PAKOLAISTEN TAVOITTAMINEN SUOMESSA

Pakolaistyön saralla kontaktihenkilömme auttaa Helsingin alueella maahanmuuttajia ymmärtämään kristillisyyttä. Hän osaltaan auttaa pakolaisia sopeutumaan kotimaahamme sekä pyrkii välittämään tietoa ja materiaalia kristillisen uskon todenperäisyydestä. Rukoile maahanmuuttajien parissa tehtävän työn puolesta.

Israelin vieraat pitävät myös usein tilaisuuksia Suomessa arabiankielellä niin pyydettäessä. Vierailut esim. kansanopistojen maahanmuuttajalinjoille tai maahanmuuttajien illanviettoihin ovat olleet hyödyllisiä.